SUMP Central

Select Language
canva

O nouă ediție a trainingului FUTURE LEADERS

Până în 21 iunie, ora 17,00 vă puteți înscrie la trainingul online FUTURE LEADERS destinat studenților, proaspeților absolvenți de facultate și tinerilor profesioniști interesați în mobilitate urbană.

Tema celei de a treia ediții este incluziunea și accesibilitatea spațiului public. Trainingul se desfășoară în perioada 23-24 iunie și este organizat de CIVINET ROMÂNIA. Începem in 23 iunie, ora 13,00 – 17,30 și continuăm în 24 iunie, ora 10,00 – 12,30.

Limba de desfășurare este limba română. Pentru participare, vă rugăm să vă înscrieți pe  https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYsf-GvrDMrG9xYFkATDi_OeGloYxHA-Ac8 .

Trainerii aceste ediții sunt: Irina Rotaru, arhitect și expert în mobilitate urbană, manager de proiect la Saint-Germain-en-Laye, Paris, Île-de-France, activă în diferite proiecte de mobilitate urbană (CIVITAS; URBACT; EIT URBAN MOBILITY) și cu o carieră universitară la Politecnico di Milano și Iris Popescu, arhitect și activist, promovează designul incluziv în București unde coordonează ONG-ul pe care l-a fondat în 2015 – AMAIS. Misiunea lor este să creeze o societate echitabilă pentru persoanele cu dizabilități permanente, temporare sau bazate pe context prin arhitectură, tehnologie și proiecte sociale.

Pentru a participa la acest training nu este nevoie să aveți cunoștințe teoretice specifice, ci doar curiozitate și interes pentru acest domeniu. Ne adresăm tinerilor cu o experiență universitară diversă care sunt interesați de o viitoare carieră în mobilitate urbană, fie în calitate de viitori urbaniști, ingineri, sociologi, geografi, comunicatori, IT-iști etc, dar și tinerilor profesioniști care activează în administrația publică sau în diverse organizații neguvernamentale.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *