SUMP Central

Select Language
site

Cum planificăm proiectele de mobilitate urbană? Modelul Saint-Germain-en-Laye (Paris), Franța

Saint-Germain-en-Laye este situate la 20 km de Paris și 13 km de Versailles, fostă reședință regală, actualmente un oraș turistic cu zeci de mii de turiști care vin în oraș, anual.

Orașul are o politică sustenabilă de mobilitate urbană, cu proiecte de pietonizare, tramvai suburban, management al locurilor de parcare.

De la Irina Rotaru vom afla cum planifică Primăria Saint-Germain-en-Laye proiectele de mobilitate urbană, într-un workshop interactiv ce va avea loc în data de 24 martie 2022, între orele 10,00-12,00. Irina este arhitect, coordonator al departamentului de Proiecte Europene, Dezvoltare Sustenabilă și Inovare de la Primăria Saint-Germain-en-Laye și implicată în multe proiecte de mobilitate urbană.

Având în vedere caracterului interactiv al workshop-ului, numărul de participanți este limitat la maxim 25 de persoane. Prioritate vor avea reprezentanții organizațiilor care sunt membri ai Rețelei Naționale CIVINET ROMÂNIA. Puteți consulta lista membrilor CIVINET ROMÂNIA pe https://sump-central.eu/countries/romania/civinet-romania/civinet-romania-members/

Înscrierea la workshop se face pe https://zoom.us/webinar/register/WN_5RduSvuHRv-pn-mR-RJwuQ

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *