SUMP Central

Select Language
pag_08.jpg

Vorbitori români la Mobility Powered by the Youth

Ivănescu Maria-Alexandra este singura studentă română, prezentă pe lista vorbitorilor la Conferința ”Mobility Powered by the Youth”, ce va avea loc în format hibrid, la Aachen (Germania) și online, în data de 19 octombrie.  Maria-Alexandra este studentă la Universitatea de Arhitectură și Planificare Urbană Ion Mincu, București și va vorbi despre mobilitatea turistică în partea de nord a zonei metropolitane București, în sesiunea Orașe Locuibile și Incluzive.

Cuvântul de deschidere al conferinței îi va aparține, dr. Octavia Stepan, Head of Sector, CINEA – European Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency, Comisia Europeană.

Conferința ”Mobility Powered by the Youth” este un eveniment premergător Forumului CIVITAS de anul acesta (20-21 octombrie), care de asemenea, este în format hibrid, la Aachen și online. Pentru a participa la conferința online Mobility Powered by the Youth trebuie să vă înscrieți pe https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNlPiZhZOGejUXKvNyLFsR0T-zfjDzuBV_0tlfuQq42q-MVg/viewform

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *