SUMP Central

Select Language
P_U

Politica urbană a României

Marți, 21 septembrie 2021, ora 10.00, va avea loc conferința de promovare a rezultatelor și a instrumentelor dezvoltate în cadrul Elaborarea politicii urbane ca instrument de consolidare a capacității administrative și a planificării strategice a zonelor urbane din România. Evenimentul se va desfășura în format on-line pe platforma Zoom.

Pentru a participa la acest eveniment, vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră până vineri, 17 septembrie 2021, completând formularul de înscriere disponibil aici: https://forms.gle/WHfucDvrN6HJzYup6.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), prin Direcția Generală Dezvoltare Regională și Infrastructură, în parteneriat cu Banca Mondială, a implementat în perioada septembrie 2019 – septembrie 2021 proiectul „Elaborarea politicii urbane ca instrument de consolidare a capacității administrative și a planificării strategice a zonelor urbane din România”, cod SIPOCA 711, finanțat cu fonduri nerambursabile prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.

Mai multe detalii privind Politica Urbană a României pot fi accesate utilizând următorul link: https://citadini.ro/.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *