SUMP Central

Select Language
Urban_talks

Urban Talks, la Iași

UrbanizeHub Romania vine la Iași pentru 3 zile, pentru a aduce expertiză, inovație, idei și soluții pentru dezvoltarea sustenabilă a orașelor.

Vă invităm la #UrbanTalks pe 17 Septembrie, cu experți de la Banca Mondială, Olanda și Japonia, cu investitori cum sunt prietenii noștri de la IULIUS, cu inițiative locale cum e #CIVICA, cu companii care digitalizeaza cum e Microsoft. Avem o masă rotundă cu primarii din Iași, Bacău și Piatra Neamț, alături de directorul ADR N-E Vasile Asandei și expertul Băncii Mondiale Marcel Ionescu-Heroiu.

Ziua a doua și a treia (18 și 19 septembrie) sunt dedicate concursului de soluții pe trei challenge-uri: Mobilitate & Design urban, Mediu și Climate Change și Digitalizare.

Dacă orașele și tehnologia sunt pasiunile tale, dacă ești inginer, arhitect, IT-ist urbanist, pasionat de mediu sau faci parte din societatea civilă și ai idei despre cum am putea îmbunătăți calitatea vieții urbane în Iași, atunci Urban Innovation Hakathon este locul unde poți dezvolta aceste idei! Avem premii de până la 3.000 de euro. Veniți alături de noi, la Iași, pentru 3 zile, pentru a modela viitorul orașelor împreună. Pentru înscrieri, completați acest formular. Ne vedem la Iași, în curând!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *