SUMP Central

Select Language
site

Noi metode de planificare urbană pentru străzi pentru oameni

CIVINET ROMÂNIA împreună cu proiectul MORE* (https://www.roadspace.eu/) vă invită la webinarul Noi metode de planificare urbană pentru străzi pentru oameni, joi, 10 februarie 2022, de la ora 11,00.

Alături de noi vor fi Lucia Cristea de la EIP și George Lupașcu de la Zona Metropolitană Constanța – parteneri în proiectul MORE și Daniel Vâlceanu, de la Ministerul Dezvoltarii, Lucrărilor Publice si Administratiei, despre proiectele de mobilitate ale Ministerului și o scurtă prezentare a investițiilor care vizează mobilitatea, finanțate prin PNRR, Componentele 10 și 11.

Înscrierea prealabilă este obligatorie și se face pe https://zoom.us/webinar/register/WN_vfOaWxBLThqQYG5za7PTYw.

____________________________________________________

*Șoferi, bicicliști, pietoni, operatorii de transport public, servicii de distribuție – toți folosesc aceleași străzi. Fiecare cu alte scopuri: deplasare, cumpărături, activități de socializare și recreere. Cum facem ca străzile să devină un spațiu în care fiecare are loc? Proiectul MORE a dezvoltat un nou concept de design inovator pentru străzi dinamice, sensibile la context, despre care vom afla mai multe în 10 februarie, de la ora 11,00.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *